Verzenden

Door het onverwacht grote aantal online bestellingen in Nederland in deze bijzondere tijd, heeft PostNL aangegeven de levertijd niet te kunnen garanderen. Houd rekening met vertraging van 1 tot 2 dagen. Voor de meest actuele informatie omtrent de bezorgstatus van je pakket verwijzen wij door naar PostNL.


Bestellingen die voor 16.00 uur worden geplaatst, worden dezelfde werkdag nog verzonden (mits op voorraad). Je kunt je pakket volgen via Track & Trace. 

Nederland
Tot een bedrag van € 20,-           €3,95 per bestelling
Boven een bedrag van € 20,-       Gratis!
 

Retourneren

“U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. Retourneert u de gehele bestelling, dan krijgt u het volledige orderbedrag inclusief eventuele verzendkosten gecrediteerd. Retourneert u een deel van de bestelling, dan worden eventuele verzendkosten niet vergoed. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor rekening van de klant. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@toff-fashion.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.”

Retourneren in winkel

Het is uiteraard ook mogelijk een retour bij een van onze winkels af te geven. Het aankoopbedrag wordt dan teruggestort op de rekening waarmee de bestelling is betaald.

Retourvoorwaarden:

Ben je niet tevreden over je bestelling, dan kun je deze binnen 14 dagen retourneren 

  • In onbeschadigde staat
  • Indien mogelijk in de originele verpakking
  • Met aangehecht prijskaartje
  • Ongedragen en ongebruikt
  • In de oorspronkelijke seal (Gesealde artikelen mogen uitsluitend geretourneerd worden wanneer de verpakking ongeopend/onbeschadigd is)
  • Bij beschadiging van het artikel door een ondeugdelijke verpakking, wordt het aankoopbedrag niet of slechts deels teruggestort. Hierover zal overlegd worden indien deze situatie zich voordoet.

Let op: gepersonaliseerde en/of op maat gemaakte artikelen kunnen niet geretourneerd worden.

Retour adres

Toff

Synagogepad 21

3861KZ Nijkerk

Terugbetaling
Het volledige aankoopbedrag + de eventueel betaalde verzendkosten worden binnen 5 werkdagen na ontbinding teruggestort op je rekening. Van iedere ruil- of retourzending zijn de verzendkosten voor de afzender. Een retourpakket blijft tot ontvangst de verantwoordelijkheid van jou als zender.

In het geval van een beschadigd, of verkeerd geleverd artikel neem dan binnen 24 uur contact op met ons met de melding van je order en klacht. Zonder vooraf contact over retour klacht geen vergoeding verzendkosten. 

 

© 2020 - 2023 Toff | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel